Floriade 2022

In 2022 wordt de wereldtentoonstelling Floriade in Almere georganiseerd.

De Floriade is een half jaar durende expo die een keer in de tien jaar in Nederland wordt georganiseerd.

Van oudsher is Rabobank partner van de Floriade. Voor de projectgroep Rabobank Floriade een reden om te onderzoeken of we ook voor de komende editie weer een positie willen innemen. Om de behoeften en beleving van klanten te onderzoeken is in samenwerking met Rabobank Almere een dialoogsessie georganiseerd.


In mei 2018 is in Almere met een diverse groep van tien zakelijke, innovatieve klanten een dialoog gehouden. Na de plenaire aftrap waarin de ambitie van de Floriade 2022 is toegelicht zijn er twee groepen in dialoog gegaan over de positionering, een betekenisvolle invulling op de Floriade in 2022 voor klanten en de rol die Rabobank daarin kan spelen. Hierbij is zowel gekeken naar invulling in de aanloop naar, gedurende en na afloop van de Floriade expo in de nieuwe stadswijk.


Door deze behoeften en ervaringen uit te wisselen is er een completer beeld ontstaan op de rol die Rabobank in relatie tot de Floriade voor haar klanten zou kunnen spelen. De dialoog is zo goed bevallen dat de volgende dialoogsessies al weer gepland staan in oktober voor een breder doelgroep rondom de Floriade.


Meer informatie over de Floriade? Bekijk onderstaande video:

In samenwerking met:

Dialoogbegeleiders: Maaike van Leeuwen, Willeke Waller

Verslagleggers: Anita Bissumbhar, Mendy Yee
Rabobank Floriade 202
2: Inge Ezinga
Rabobank Almere: Willeke Waller


Wil je meer weten over deze dialoog, stuur dan een bericht naar: Inge.Ezinga@rabobank.nl


Contactpersoon Dialoog Expertisecentrum: Maaike van Leeuwen